BAR5 ΜΑΥΡΟ PVC ΣΚΑΜΠΟ ΜΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΕΜΑΧΙΑ 2
BAR18 REDBOR ABS ΣΚΑΜΠΟ ΜΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΕΜΑΧΙΑ 2
BAR11 ΛΕΥΚΟ PU/PVC ΣΚΑΜΠΟ ΜΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΕΜΑΧΙΑ 2
BAR56 CREAM PVC ΣKAMΠO ΜΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΕΜΑΧΙΑ 2
CHIAVARI 75εκ.ΣΚΑΜΠΟ AMBER TRANSP. ΤΕΜΑΧΙΑ 4
MARGO ΣΚΑΜΠΟ ΜΑΥΡΟ ΞΥΛΟ/ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΕΜΑΧΙΑ 2
AIR XL BLACK ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΟΛ/ΝΙΟΥ
Πολυθρόνα AIR XL του οίκου Siesta σε μαύρο χρώμα, με σχεδιασμό υψηλής αισθητικής. Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο με 20% fiber glass για απόλυτη αντοχή στο χρόνο. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση, στοιβαζόμενη, σε πολλά χρώματα, ιδανική επιλογή και για επαγγελματικούς χώρους. Πιστοποιημένο προϊόν από τον Ιταλικό οίκο CATAS.
ARTHUR BLACK TRANSP.ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ
Πολυθρόνα ARTHUR του οίκου Siesta σε χρώμα black transparent με ιδιαίτερο σχεδιασμό πλάτης σε πολλούς χρωματισμούς.Κατασκευασμένη από διάφανο πολυκαρμπονικό της BAYER.Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση,στοιβαζόμενη,UV Protection.Πιστοποιημένο προιόν από τον Ιταλικό οίκο CATAS.
ARUBA DARK GREY ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΟΛ/ΝΙΟΥ
Πολυθρόνα ARUBA του οίκου Siesta σε χρώμα dark grey,από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο με ενίσχυση από υαλώδεις ίνες (fiber glass) για απόλυτη αντοχή. Χωρίς μεταλλικό σκελετό για μεγαλύτερη αξιοπιστία στον χρόνο. Είναι στοιβαζόμενη και διαθέτει UV protection για μέγιστη προστασία από τον ήλιο ώστε να μην αλλοιωθούν τα χρώματα. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Διατίθεται και με μαξιλάρι.Πιστοποιημένο προιόν από τον Ιταλικό οίκο CATAS.
BAR92 BLACK PP/PU ΣKAMΠO ΜΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΕΜΑΧΙΑ 2
BAR/92 σκαμπό εσωτερικού χώρου με εντυπωσιακό design.Το κάθισμα και η πλάτη είναι από PP χρώματος black και διαθέτει μαξιλαράκι από PU σε χρώμα black. Η βάση είναι χρωμίου με άνετο υποπόδιο για την καλύτερη στήριξη των ποδιών. Διαθέτει αμορτισέρ για ρύθμιση ύψους. Ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους χώρους.
LION/PP CAMEL/ΓΚΡΙ ΜΑΞ./ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΕΜΑΧΙΑ 2
Lion καρέκλα με μεταλλικό σκελετό σε απόχρωση ξύλου,κάθισμα από ΡΡ σε χρώμα camel και μαξιλάρι σε χρώμα γκρι. Ένα κάθισμα με ξεχωριστό desing που θα ομορφύνει τον χώρο σας.