Φιλτράρισμα

Τιμή

Τιμή

  • 15,00 € - 1.675,00 €

Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου

Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου

Υπάρχουν 382 προϊόντα.

Εμφάνιση 1-12 382 στοιχείου ή στοιχείων

Ενεργά φίλτρα

CHIAVARI 75εκ.ΣΚΑΜΠΟ AMBER TRANSP. ΤΕΜΑΧΙΑ 4

448,00 €Τιμή
Σκαμπό BAR CHIAVARI 75 του οίκου SIESTA σε χρώμα AMBER TRANSPARENT.Κατασκευασμένο από διάφανο πολυκαρμπονικό της BAYER.Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Διαθέτει UV-resistant.Πιστοποιημένο προιόν από τον Ιταλικό οίκο CATAS.

CHIAVARI 65εκ.ΣΚΑΜΠΟ CLEAR TRANSP. ΤΕΜΑΧΙΑ 4

440,00 €Τιμή
Σκαμπό BAR CHIAVARI 65 του οίκου SIESTA σε χρώμα CLEAR TRANSPARENT.Κατασκευασμένο από διάφανο πολυκαρμπονικό της BAYER.Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Διαθέτει UV-resistant.Πιστοποιημένο προιόν από τον Ιταλικό οίκο CATAS.

OPERA 75εκ.ΣΚΑΜΠΟ CLEAR TRANSP. ΤΕΜΑΧΙΑ 4

460,00 €Τιμή
Σκαμπό BAR OPERA 75 του οίκου SIESTA σε χρώμα CLEAR TRANSPARENT.Κατασκευασμένο από διάφανο πολυκαρμπονικό της BAYER.Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Διαθέτει UV-resistant.Πιστοποιημένο προιόν από τον Ιταλικό οίκο CATAS.

OPERA 65εκ.ΣΚΑΜΠΟ GLOSSY WHITE ΤΕΜΑΧΙΑ 4

460,00 €Τιμή
Σκαμπό BAR OPERA 65 του οίκου SIESTA σε χρώμα GLOSSY WHITE.Κατασκευασμένο από πολυκαρμπονικό της BAYER.Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Διαθέτει UV-resistant.Πιστοποιημένο προιόν από τον Ιταλικό οίκο CATAS.

FOX 75εκ. ΣΚΑΜΠΟ BLACK TRANSP.

84,00 €Τιμή
Σκαμπό BAR FOX 75 του οίκου SIESTA σε χρώμα BLACK TRANSPARENT.Κατασκευασμένο από διάφανο πολυκαρμπονικό της BAYER.Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Διαθέτει UV-resistant.Πιστοποιημένο προιόν από τον Ιταλικό οίκο CATAS.

FOX 75εκ. ΣΚΑΜΠΟ CLEAR TRANSP.

84,00 €Τιμή
Σκαμπό BAR FOX 75 του οίκου SIESTA σε χρώμα CLEAR TRANSPARENT.Κατασκευασμένο από διάφανο πολυκαρμπονικό της BAYER.Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Διαθέτει UV-resistant.Πιστοποιημένο προιόν από τον Ιταλικό οίκο CATAS.

FOX 75εκ. ΣΚΑΜΠΟ AMBER TRANSP.

84,00 €Τιμή
Σκαμπό BAR FOX 75 του οίκου SIESTA σε χρώμα AMBER TRANSPARENT.Κατασκευασμένο από διάφανο πολυκαρμπονικό της BAYER.Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Διαθέτει UV-resistant.Πιστοποιημένο προιόν από τον Ιταλικό οίκο CATAS.