Φιλτράρισμα

Τιμή

Τιμή

  • 65,00 € - 1.675,00 €

Μάρκα

Μάρκα

Μπαλκόνι

Μπαλκόνι

Υπάρχουν 12 προϊόντα.

Εμφάνιση 1-12 12 στοιχείου ή στοιχείων

Ενεργά φίλτρα

ALMA Φ60εκ. ΜΑΥΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΤΥΣ/ΝΟ

65,00 € Τιμή

Alma Φ60εκ. τραπέζι μεταλλικό πτυσσόμενο σε χρώμα μαύρο,εύκολο στην αποθήκευση και την μεταφορά.Δώστε στον χώρο σας το στυλ που χρειάζεται με αυτό το πρακτικό και διαχρονικό τραπέζι.

ALMA Φ60εκ. ΑΝΘΡΑΚΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΤΥΣ/ΝΟ

65,00 € Τιμή

Alma Φ60εκ. τραπέζι μεταλλικό πτυσσόμενο σε χρώμα ανθρακί,εύκολο στην αποθήκευση και την μεταφορά. Δώστε στον χώρο σας το στυλ που χρειάζεται με αυτό το πρακτικό και διαχρονικό τραπέζι.

ALMA Φ70εκ. ΑΝΘΡΑΚΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΤΥΣ/ΝΟ

78,00 € Τιμή

Alma Φ70εκ. τραπέζι μεταλλικό πτυσσόμενο σε χρώμα ανθρακί,εύκολο στην αποθήκευση και την μεταφορά.Δώστε στον χώρο σας το στυλ που χρειάζεται με αυτό το πρακτικό και διαχρονικό τραπέζι.

ALMA Φ70εκ. ΜΑΥΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΤΥΣ/ΝΟ

78,00 € Τιμή

Alma Φ70εκ. τραπέζι μεταλλικό πτυσσόμενο σε χρώμα μαύρο,εύκολο στην αποθήκευση και την μεταφορά.Δώστε στον χώρο σας το στυλ που χρειάζεται με αυτό το πρακτικό και διαχρονικό τραπέζι.

ALMA 70Χ70εκ. ΑΝΘΡΑΚΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΤΥΣ/ΝΟ

80,00 € Τιμή

Alma 70Χ70εκ. τραπέζι μεταλλικό πτυσσόμενο σε χρώμα ανθρακί,εύκολο στην αποθήκευση και την μεταφορά. Δώστε στον χώρο σας το στυλ που χρειάζεται με αυτό το πρακτικό και διαχρονικό τραπέζι.

ALMA 70Χ70εκ. ΜΑΥΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΤΥΣ/ΝΟ

80,00 € Τιμή

Alma 70Χ70εκ. τραπέζι μεταλλικό πτυσσόμενο σε χρώμα μαύρο,εύκολο στην αποθήκευση και την μεταφορά.Δώστε στον χώρο σας το στυλ που χρειάζεται με αυτό το πρακτικό και διαχρονικό τραπέζι.

HAWAII ΚΟΥΝΙΑ WHITE ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΠΟΛ/ΝΙΟΥ

1.675,00 € Τιμή

Κούνια HAWAII του οίκου Siesta σε χρώμα white.Με μοναδικό και ιδιαίτερο design που θα ομορφύνει το κήπο σας.Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο με ενίσχυση από υαλώδεις ίνες(fiber glass)για απόλυτη αντοχή.Διαθέτει UV protection για μέγιστη προστασία από τον ήλιο ώστε να μην αλλοιωθούν τα χρώματα.Διαθέτει εκρού μαξιλάρια.

MANGO WHITE 72Χ72Χ72εκ. ΤΡΑΠΕΖΙ

81,00 € Τιμή
MANGO τραπέζι του οίκου Siesta σε χρώμα white.Κατασκευασμένο με έγχυση θερμοπλαστικού τελευταίας γενιάς.Κατάλληλο για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο,στοιβαζόμενο για εύκολη αποθήκευση.Διατίθοντε σε διάφορα χρώματα.