Επιστροφές προϊόντων και άρνηση παραλαβής

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από την εταιρία μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα από την εταιρία μας. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το κόστος αποστολής των προϊόντων προς την εταιρία μας. Το κόστος διαχείρισης αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος είναι δωρεάν. 

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να στείλουμε μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το προϊόν τότε το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

*Για μεγάλα δέματα : 10 ευρώ
*Για μικρά δέματα : 5 ευρώ

Δεκτές γίνονται οι επιστροφές και ακυρώσεις παραγγελιών εφόσον τα προϊόντα που επιστρέφει ο πελάτης δεν έχουν ανοιχθεί από την συσκευασία τους και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Επίσης τα προϊόντα κατά την επιστροφή πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο και το δελτίο αποστολής.

Πρέπει να ελέγχετε προσεχτικά κατά τη παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων καθώς και τη συσκευασία τους προκειμένου να διαπιστώσετε τυχόν ελαττώματα, όπως, σπασμένα εμπορεύματα, λάθος κωδικός ή λάθος είδος σε σχέση με αυτό που παραγγείλατε. Μετά την παραλαβή των προϊόντων δεν αναγνωρίζεται κανένα ελάττωμα ή λάθος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποδείξουμε την διεύθυνση που θα σταλούν τα επιστρεφόμενα προς εμάς προϊόντα. Η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων θα ολοκληρωθεί μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα στην κατάσταση στην οποία σας τα έχουμε παραδώσει εμείς.

Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που σχετίζονται με αυτήν από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή δεν έχουν από το νόμο την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα.

Σε περίπτωση χρήσης της ιστοσελίδας και τοποθέτησης παραγγελίας από πρόσωπο που δεν έχει την προς τούτο δικαιοπρακτική ικανότητα η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναζητήσει αποζημίωση για κάθε τυχόν ζημία ή διαφυγόν κέρδος από τους έχοντες την επιμέλεια του προσώπου αυτού (γονείς, δικαστικοί συμπαραστάτες κτλ)

Διάφορα
Όπου υπάρχει δωρεάν μεταφορά αυτή δεν ισχύει για εκτός Ελλάδος περιοχές .

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το couzina.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής μας υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών

Email για αίτημα επιστροφής : aftersales@couzina.gr 

*Στο παρακάτω link θα βρείτε πληροφορίες για το ποιά δέματα είναι μεγάλα και μικρά.

https://www.couzina.gr/content/6-tropoi-apostolis